Om CT Service

CT SkadedyrsService er en mindre virksomhed, grundlangt i 2007 og med hjemsted i Korsør.
Vi udfører opgaver på hele sjælland og i 2015 har vi også etableret os i Sommersted for at kunne servicerer Fyn, det midt- og sønderjyske område.

H. T. Christiansen er grundlagt i 2011 under CT Skadedyrsservice af bygningskonstruktør H. Tom Christiansen som også er daglig leder.
H. T. Christiansen er en byggeteknisk afdeling som beskæftigerer sig med diverse skadedyr i bygninger, primært borebiller, husbuk, murbier og myrer, men også rotter og mus er et område hvor vi rådgiver omkring forbyggende forenstaltninger o.l.
Skimmelsvamp og indeklima er ligeledes et område vi beskæftigerer os med, da fugtproblemer oftest er en kilde til at skadeyr etabler sig.

Vores idé

Er at være en vigtig og troværdig partner over for vores kunder og leverandører i vores geografiske områder i Danmark med afdelinger i Sønderjylland, Sommersted og Sjælland,Korsør.

Vores vision

At udfører diverse bekæmpelser på en ansvars bevist måde.
Tage hensyn til dyrevelfærden.
Udfører alle bekæmpelser med stor hensyntagen til miljøet.
Fremadrettet forsøge at udvikle mere effektive og miljøvenlige bekæmpelses metoder, i samarbejde med leverandøre og kunder.

Vores mission: "At skabe tryghed"

Ved at bekæmpe diverse svampe (skimmel o.l.), skadelige, smittebærende og ødelæggende insekter samt gnavere, for at ingen skal lide unødigt og få Deres værdier ødelagt.

Vores ønsker er at være: Din seriøse partner i hverdagen

Vi kommer i mange byer herunder Kalundborg, Slagelse, Gørlev, Korsør, Ruds Vedby, Dianalund, Stenlille, Ringsted, Sorø, Næstved og Skælskør